Hungarian Chinese (Traditional) English German Polish Romanian Russian Slovak Ukrainian

Bemutatkozás

Üdvözöljük és szeretettel köszöntjük a Napsugár Vendégház oldalán.

 

„Aranyos” vagy sok helyen „Aranyos-puszta” néven emlegetett kis település közigazgatásilag Abaújkér településhez tartozik. E kis falu csendes, nyugodt, pihenésre alkalmas részén található a szálláshelyünk nagy udvarral, szív alakú tavacskával.

Gondtalan kikapcsolódást kínálunk az idelátogatóknak.

Legyen vendégünk családjával, barátaival egy természetvédelmi terület szomszédságában.

A vendégház 2 szobás, szobánként 4 férőhelyes, pótágyazható, nagy közös étkezővel, jól felszerelt konyhával, fedett terasszal rendelkezik, négy napraforgós minősítésű.

A ház körül nagy kert, füves focipálya, fenyves és egy kis halastó is található, amely gyönyörű környezetet biztosít az idelátogatók számára.

A csendes, nyugodt környezet mit sem ér madárcsicsergés, béka kuruttyolás és a mókusok örvendező játéka nélkül a diófán. Itt mindezt megtalálhatja!

Kassától 47 km-re, a Napsugár Vendégház grillezővel és kertre néző kilátással várja a vendégeket Abaújkér-Aranyos településen. A helyszíni parkolás díjmentes.

Minden szoba TV-vel felszerelt és zuhanyzós fürdőszobával ellátott. A Napsugár Vendégház egész területén ingyenes a wifi-hozzáférés.

De mégis a szálláshelyünk jellemzését legjobban a vendégértékelések adják vissza:

-(István): Nagyon tiszta minden, nagyon kedves vendéglátók, gyönyörű környezet és a szállás sokkal nagyobb a valóságban, mint a képeken.

-(Péter):  Igazi gyöngyszem! Csodaszép ház, ragyogó tisztaság, saját csónakázó tó! Tökéletes hely a pihenésre!

-(Szabo): Kiváló, családbarát szálláshely, bármikor szívesen visszatérünk. Csendes, nincs forgalom, nincs fényszennyezés, a csillagok kitűnően megfigyelhetőek. Nagyon jó a kertben lévő csónakázó tó. Prospektusokkal, tájékoztató füzetekkel segítik a környékbéli programlehetőségek megismerését.

Booking

 

 

Ugrás a lap tetejére!